Email
Пароль
?
Войти Регистрация
Поиск 

67 ПРОИЗВОДСТВО ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ


Список документов в категории

Название
ДНАОП 15.3-1.19-98 Правила охорони праці для плодоовочевих переробних підприємств ( 15.3-1.19-98 )
ДНАОП 1.8.10-3.09-98 Типові галузеві норми безплатної видачі працівникам спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту в харчовій промисловості (олійножирове, спиртове, лікерогорілчане, пивобезалкогольне, кондитерське, тютюнове та тютюново-ферментаційне, парфюмернокосметичне та ефіролі ( 1.8.10-3.09-98 )
ДНАОП 15.0-3.03-98 Типові норми безплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам м'ясної і молочної промисловості ( 15.0-3.03-98 )
ДНАОП 15.0-3.01-07 Норми безплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту для працівників кондитерського, хлібопекарного та макаронного виробництв ( 15.0-3.01-07 )
ДНАОП 4.0.00-4.01-99 Система управління охороною праці в рибному господарстві ( 4.0.00-4.01-99 )
ДНАОП 15.1-1.07-99 Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини ( 15.1-1.07-99 )
ДНАОП 15.1-1.06-99 Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів ( 15.1-1.06-99 )
ДНАОП 15.8-1.14-97 Правила безпеки для кондитерського виробництва ( 15.8-1.14-97 )
ДНАОП 15.9-1.13-97 Правила безпеки при виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв ( 15.9-1.13-97 )
ДНАОП 15.9-1.11-97 Правила безпеки для спиртового та лікерогорілчаного виробництва ( 15.9-1.11-97 )
ДНАОП 15.83-1.05-96 Правила охорони праці в цукровому виробництві ( 15.83-1.05-96 )
ДНАОП 15.62-1.04-97 Правила безпеки при виробництві крахмалепатокової продукції ( 15.62-1.04-97 )
ДНАОП 15.0-3.03-98 Типовые нормы бесплатной выдачи специальной одежды, специальной обуви и других средств индивидуальной защиты работникам мясной и молочной промышленности ( 15.0-3.03-98 )
ДНАОП 1.8.10-1.10-76 Правила безопасности в производстве растительных масел методом прессования и экстракции ( 1.8.10-1.10-76 )
ДНАОП 8.1.00-2.04-86 (ОСТ 8.12.05-86) Процеси виробничі на підприємствах із збереження та переробки зерна. Вибухонебезпека. Методи відбору проб виробничого пилу ( 8.1.00-2.04-86 )
ДНАОП 8.1.00-2.03-85 (ОСТ 8.12.04-86) Вибухонебезпека. Терміни та визначення ( 8.1.00-2.03-85 )
ДНАОП 15.0-1.01-88 Правила техніки безпеки і виробничої санітарії на підприємствах по зберіганню та переробці зерна міністерства хлібопродуктів СРСР ( 15.0-1.01-88 )
ДНАОП 05.1-7.08-86 Судна промислового флоту. Технологічна обробка об’єктів промислу. Вимоги безпеки ( 05.1-7.08-86 )
ДНАОП 4.0.00-2.02-81 (ОСТ 15-240-80) ССБП. Устаткування рибообробне. Загальні вимоги безпеки ( 4.0.00-2.02-81 )
ДНАОП 05.1-1.02-79 Правила з техніки безпеки на суднах флоту рибної промисловості СРСР внутрішніх водоймищ та прибережного плавання ( 05.1-1.02-79 )
ДНАОП 05.1-1.01-91 Правила з техніки безпеки на суднах флоту рибної промисловості СРСР ( 05.1-1.01-91 )
ДНАОП 3.0.00-5.05-88 Типова інструкція з охорони праці на роботах щодо заготівлі деревинної зелені та виробництва з неї вітамінного борошна ( 3.0.00-5.05-88 )
ДНАОП 15.7-7.09-85 Приготування та зберігання штучновисушених кормів. Вимоги безпеки ( 15.7-7.09-85 )
ДНАОП 2.1.20-1.08-70 Санітарні та ветеринарні правила для молочних ферм колгоспів та радгоспів ( 2.1.20-1.08-70 )
ДНАОП 2.1.20-1.07-72 Ветеринарно-санітарні правила для виробництва м'ясокісткового борошна ( 2.1.20-1.07-72 )
ДНАОП 1.8.20-2.27-81 (ОСТ 49-174-81) Засоби індивідуального захисту працюючих у м'ясній промисловості. Загальні вимоги. Класифікація ( 1.8.20-2.27-81 )
ДНАОП 1.8.20-2.14-83 (ОСТ 49-203-83) Виробництво сухих тваринних кормів, кормового та технічного жиру, альбуміну. Вимоги безпеки ( 1.8.20-2.14-83 )
ДНАОП 1.8.20-2.13-84 (ОСТ 49-210-84) Виробництво харчових жирів. Вимоги безпеки ( 1.8.20-2.13-84 )
ДНАОП 1.8.20-2.03-88 (ОСТ 10.163-88) Убой животных. Первичная обработка. Требования безопасности ( 1.8.20-2.03-88 )
ДНАОП 15.1-1.04-86 Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом ( 15.1-1.04-86 )
ДНАОП 15.1-1.03-84 Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом ( 15.1-1.03-84 )
ДНАОП 1.8.10-8.01-78 Пожежо-вибухонебезпечні властивості речовин та матеріалів, що застосовуються у пивобезалкогольній промисловості ( 1.8.10-8.01-78 )
ДНАОП 1.8.10-5.79-76 Класифікація токсичних речовин, що застосовуються в пивобезалкогольній промисловості. Типові інструкції щодо зберігання, транспортування і застосування ( 1.8.10-5.79-76 )
ДНАОП 1.8.10-5.75-82 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для апаратника-варильника утфелю ( 1.8.10-5.75-82 )
ДНАОП 1.8.10-5.74-82 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для клерувальника цукру ( 1.8.10-5.74-82 )
ДНАОП 1.8.10-5.73-82 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для апаратника випарювання соків ( 1.8.10-5.73-82 )
ДНАОП 1.8.10-5.72-83 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для пробовідбірника продуктів буряко-цукрового виробництва ( 1.8.10-5.72-83 )
ДНАОП 1.8.10-5.49-73 Збірник типових інструкцій з техніки безпеки та виробничої санітарії кондитерського виробництва ( 1.8.10-5.49-73 )
ДНАОП 1.8.10-5.46-77 Типові інструкції з техніки безпеки та виробничої санітарії для робітників безалкогольної промисловості і заводів мінеральних вод ( 1.8.10-5.46-77 )
ДНАОП 1.8.10-5.40-75 Інструкція щодо зберігання, транспортування та приймання меляси на підприємствах міністерства харчової промисловості СРСР ( 1.8.10-5.40-75 )
ДНАОП 1.8.10-5.31-77 Збірник типових інструкцій з техніки безпеки та виробничої санітарії для робітників спиртових і лікеро-горілчаних заводів (ч.ІІ) ( 1.8.10-5.31-77 )
ДНАОП 1.8.10-5.24-75 Типові інструкції щодо безпечного зберігання, транспортування і застосування токсичних речовин у цукровій промисловості ( 1.8.10-5.24-75 )
ДНАОП 1.8.10-5.22-83 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для робітників, які здійснюють газонебезпечні роботи на цукрових заводах ( 1.8.10-5.22-83 )
ДНАОП 1.8.10-5.21-92 Типова інструкція з охорони праці при виконанні робіт щодо укладання та розбирання мішків з цукром ( 1.8.10-5.21-92 )
ДНАОП 1.8.10-5.09-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для водія вантажного автотранспорту цукрового заводу ( 1.8.10-5.09-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.08-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для водія тракторного навантажувача ( 1.8.10-5.08-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.07-83 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для сушильника жому ( 1.8.10-5.07-83 )
ДНАОП 1.8.10-5.06-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для вантажника (підсобника, транспортного робітника) при проведенні робіт на залізничних коліях підприємств цукрової промисловості ( 1.8.10-5.06-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.05-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для оператора відстійника та очисних споруд ( 1.8.10-5.05-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.04-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для кагатника-буртувальника бурякоприймальних пунктів цукрових заводів ( 1.8.10-5.04-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.03-81 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для машиніста буртоукладальних машин ( 1.8.10-5.03-81 )
ДНАОП 1.8.10-5.02-80 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для машиніста деаераторних установок ( 1.8.10-5.02-80 )
ДНАОП 1.8.10-5.01-80 Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для електромонтера цукрових заводів ( 1.8.10-5.01-80 )
ДНАОП 1.8.10-4.02-82 Типове положення про промислово-санітарну лабораторію ( 1.8.10-4.02-82 )
ДНАОП 1.8.10-4.01-80 Єдина система організації робіт з охорони праці ( 1.8.10-4.01-80 )
ДНАОП 1.8.10-3.08-73 Норми санітарного одягу та санітарного взуття для інженерно-технічних працівників підприємств харчової промисловості ( 1.8.10-3.08-73 )
ДНАОП 1.8.10-3.07-73 Норми санітарного одягу та санітарного взуття для робітників наскрізних професій та молодшого обслуговуючого персоналу підприємств харчової промисловості ( 1.8.10-3.07-73 )
ДНАОП 1.8.10-3.06-73 Норми санітарного одягу та санітарного ззуття для робітників олійно-жирової промисловості ( 1.8.10-3.06-73 )
ДНАОП 1.8.10-3.04-73 Норми санітарного одягу та санітарного взуття для робітників дріжджового виробництва ( 1.8.10-3.04-73 )
ДНАОП 1.8.10-3.02-73 Норми санітарного одягу та санітарного взуття для робітників кондитерської промисловості ( 1.8.10-3.02-73 )
ДНАОП 1.8.10-3.01-73 Норми санітарного одягу та санітарного взуття для робітників цукрової промисловості ( 1.8.10-3.01-73 )
ДНАОП 1.8.10-2.23-84 (ОСТ 111-13-84) Ємкості для антисептичного зберігання томат-пасти, рідких та пюреподібних напівфабрикатів. Експлуатація та ремонт. Вимоги безпеки ( 1.8.10-2.23-84 )
ДНАОП 15.3-7.22-84 Виробництво консервної продукції з використанням сірчаного ангідриду, кислот та спирту. Вимоги безпеки ( 15.3-7.22-84 )
ДНАОП 15.89-7.15-85 Виробничі процеси у харчокислотній промисловості. Вимоги безпеки ( 15.89-7.15-85 )
ДНАОП 15.9-1.26-84 Правила техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках ( 15.9-1.26-84 )
ДНАОП 15.89-1.23-73 Правила техніки безпеки та виробничої санітарії у виробництві харчових кислот. ( 15.89-1.23-73 )
ДНАОП 15.9-1.20-80 Правила техніки безпеки та виробничої санітарії у виноробній промисловості ( 15.9-1.20-80 )
ДНАОП 15.3-1.17-72 Правила і норми техніки безпеки та виробничої санітарії для харчоконцентратної і овочесушильної промисловості ( 15.3-1.17-72 )
ДНАОП 15.86-1.15-75 Правила техніки безпеки та виробничої санітарії для підприємств чайної промисловості ( 15.86-1.15-75 )
ДНАОП 15.89-1.12-74 Правила техніки безпеки та виробничої санітарії для підприємств дріжджової промисловості ( 15.89-1.12-74 )
ДНАОП 15.0-3.02-98 Типовые нормы бесплатной выдачи специальной одежды, специальной обуви и других средств индивидуальной защиты работникам элеваторной, мукомольно-крупяной и комбикормовой промышленности ( 15.0-3.02-98 )
ДНАОП 05.0-1.01-07 Правила безпеки для працівників суден портового і службово-допоміжного флоту рибного господарства ( 05.0-1.01-07 )